Personal Business eZine, 

Els van Asperen,

Oktober 2011
 Volgende stap
Beste relatie,     

Dit eZine is wat anders van opzet dan je van mij gewend bent. Geen artikel, maar vooral nieuws om te delen! 
 
UMC st Radboud
 
Om te beginnen een fantastische nieuwe stap:
 
Per 1 november 2011 word ik verantwoordelijk voor Management Development in het UMC st Radboud in Nijmegen. 

 

Een geweldige uitdaging, die me trok vanaf het begin dat ik een stap zette binnen het Radboud. Soms doet een omgeving iets met je, en dat was het geval. In het UMC st Radboud gaat het om de levens en gezondheid van dierbaren. Dit raakte me in mijn eigen compassie en ik was geboeid door zowel de academische als de zorgzame kant van het werk dat hier wordt verricht. En de innovatie die men in beide nastreeft. 

 

De gesprekken die volgden, sterkten me in het eerste gevoel. Een mooie omgeving en een bijzonder moment om in te stappen, met een nieuwe samenstelling van de Raad van Bestuur, volop ambitie om op een eigentijdse, vooruitstrevende en menselijke manier gezondheidszorg gestalte te geven. En een HR Directeur die in verbinding, eigenheid en betekenis wil investeren. Een omgeving en een rol waar ik zowel op organisatie niveau als menselijkerwijs iets kan betekenen.   

 

Kortom: Voor mij Wonderful at Work in de praktijk. Mijn expertise en wat me beweegt, gaan hier hand in hand. 

Je begrijpt, ik ben er blij mee!

 

Authentiek Leiderschap

 

Mijn eigen bureau blijft bestaan. Ik zal nog op kleine schaal leidinggevenden extern coachen. Zowel direct, als via Authentiek Leiderschap, waar ik mij als licentie-partner aan verbonden heb. Volgende week sluit ik een intensieve 8 daagse training af, die me weer eens flink heeft opgeschud en verder toegerust.  

 

World Day of Interconnectedness (11-11-2011)

 

Op 11 november wordt wereldwijd stilgestaan bij verbinding. Op die dag zal ik een bijdrage leveren aan een internationale conferentie waar mensen vanuit alle landen op kunnen inbellen. Het thema van mijn bijdrage zal zijn hoe je vanuit authentiek leiderschap verbondenheid kunt bevorderen.     

 

Dank!

 

Dank aan ieder waarmee ik in de afgelopen jaren heb samengewerkt, die me heeft bemoedigd, in contact heeft gebracht met anderen of op wat voor manier dan ook mijn missie met Wonderful at Work (het vrijzetten van eigenheid en excellentie in mensen en organisaties) heeft gesteund. Ik hou jullie op de hoogte en we houden contact!

 

Sprankelende groet,
Els
Verbinding
Els van Asperen

 View our profile on LinkedIn

Join Our Mailing List 

Els van Asperen
www.wonderfulatwork.com

Wonderful at Work | Els van Asperen | Oss | Netherlands